top of page
Anker 1

Hallo, Ik ben Nele

 

Fotografie maakt mij blij!

Een mooie foto geeft mij het gevoel van puurheid, eenvoud en rust. 

 

De passie is er al jaren maar de kneepjes van het vak heb ik geleerd tijdens mijn opleiding fotografie in avondschool aan het CVO de verdieping.

Een portret is voor mij een foto waar de echte gevoelens en de pure mens zichtbaar zijn.

Vooral de spontaniteit, de echte emoties en expressies van kinderen fotografeer ik graag.  Maar ook portretten van families, bedrijfsportretten en groepen zijn voor mij een fijne uitdaging.

Ondertussen richt ik mij ook meer op architectuurfotografie.  Ik hou van de uitdaging om altijd mooie composities te zoeken met het perfecte licht.

Echt verdwijnen in de fotografie doe ik pas als ik kan werken aan reportages en projecten. Maar één focus en helemaal mijn eigen ding doen, is puur genot voor mij. 

Nele fototoestel (1).jpg
nele reumers_eindwerk.jpg
nele reumers_eindwerk2.jpg
fotograaf nele reumers

reviews

lars-9.JPG

Via mail kan je het niet zien natuurlijk, maar wij hebben met de grootst mogelijke smile het resultaat van jouw fotoshoot bekeken, herbekeken, herherherbeken etc...
Je hebt met succes en overgave (en redelijk wat stro) een waarheidsgetrouw beeld van de favoriete habitat van onze jongen in beeld gebracht. De foto's brengen een speeltuin van expressies, emoties en verhalen tot leven die ons eraan herinneren hoe belangrijk, leerrijk en mooi het boerderijleven voor onze rebel eigenlijk wel is. Ontzettend bedankt hiervoor.

Bart & Anneleen

bottom of page